AV-Teknik

Försäljning

Med vår mångåriga erfarenhet på Mediacenter erbjuder vi teknik, service och tjänster som är speciellt anpassade för kommunal verksamhet som skolor och äldreomsorg.

Våra produkter är noggrant utvalda, både vad det gäller kvalitet, lämplighet, pris och inte minst lätthanterlighet. Vi erbjuder dig provade produkter med hög service och support och vi har ett nära samarbete med Mediacenters IKT-pedagoger, allt för att ge dig som kund rätt information och råd inför ett köp av AV-utrustning.

Våra produkter är upphandlade enligt LOU och försäljning sker endast till Jönköpings läns kommuner.

Vi åker gärna ut på plats och ger råd för att hitta det upplägg som passar er bäst och tar fram offert. Detta blir billigare och bättre i slutändan för alla parter. Detta ingår i medlemsavgiften och är kostnadsfritt.

Webbshopen
Vill du själv kolla utbud, priser kan du alltid göra det i vår webbshop. Den är öppen dygnet runt. Finns inte produkten du söker i webbshopen skicka oss en fråga!

Länk till webbshop

Skaffa konto

Service

Mediacenter erbjuder länets kommuner kvalitativa produkter och vi tar fullt serviceansvar för alla produkter vi levererar efter köp.

Mediacenter har kompetent personal och hanterar både garantiärenden och utför reparationer och service på AV-produkter. Vi utför även reparationer utanför garantitiden och ger kostnadsfri undersökning av AV-produkter.

Vi hämtar och lämnar samt kan även erbjuda på-plats-service vid behov. Ett bra underhåll av produkterna ger dem ett längre och tillförlitligare liv.

Serviceanmälan
För att göra en serviceanmälan fyller du i kontaktformuläret under "Kontakta oss" i menyn. Du kan också kontakta Samir Zaya på telefon 036 – 19 95 50.

Installation

Mediacenter erbjuder länets kommuner de modernaste och bästa installationerna inom ljud och bild. Installationerna är gjorda med kvalitet, är enkla att använda och prisvärda.

Vi utför besök och ger råd kostnadsfritt inför installationer av AV-produkter.

Mediacenter har egna installatörer som hjälper till med allt från att koppla in skärmar/projektorer i klassrum till att installera omfattande konferensanläggningar, gymnastiksalar och samlingslokaler komplett med montering, kabeldragning, anpassning av möbler och programmering av styrsystem.