Mediacenter söker nu installatörer/servicetekniker av AV-teknik på ett föräldravikariat för 2019 på heltid.

Kommunalförbundet Mediacenter Jönköpings Län är en länsorganisation vars uppdrag är att samordna och ge service åt Jönköpings läns kommuner och externa parter inom områdena media, IT, AV-teknik och pedagogik. Läs mer om verksamheten på webbplatsen www.mcenter.se.

Vi har nu behov av en installatör/servicetekniker av AV-utrustning för arbete i länets kommuner.

ARBETSUPPGIFTER:
Som installationstekniker/servicetekniker får du varierande arbetsuppgifter inom AV-teknik med teknisk service, installation och driftsättning av de utrustningar vi säljer. Mediacenters kontor är förlagt till Jönköping men huvuddelen av arbetet utförs ute hos kunder i länets kommuner. För tjänsten behöver du inte utgå från Jönköping och du ges möjlighet till att ha servicebil hemma.

KVALIFIKATIONER:
Vi ser gärna att Du har:

  • God praktisk arbetsförmåga, är noggrann och tekniskt intresserad
  • God samarbetsförmåga
  • Goda IT kunskaper
  • Gymnasial utbildning inom el eller liknande erfarenhet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Förmåga att arbeta självständigt
  • Körkort lägst B-behörighet. (BE/B96 och truckkort är ett plus).

Mediacenter Jönköpings län strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där man som personal trivs, utvecklas och ges möjlighet att påverka sin arbetssituation.

Ansökan skickas senast den 14 april till: jan.fransson@mcenter.se.

ÖVRIGT
Inför rekryteringen har Mediacenter Jönköpings län tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
________________________________________________________________________

Är du vår nya kommunikatör?

Du har journalistens nyfikenhet och snabbhet, copywriterns sälj, pedagogens erfarenhet men framför allt är du kommunikatör och vet hur man når fram med budskap och information inom tryck, webb och film. Du älskar kommunikation och marknadsföring och vill arbeta där det känns meningsfullt och där det finns utrymme för nytänk.

Mediacenter Jönköpings län är en liten organisation med stora målgrupper och kontaktytor. Vi har ansvar för Mediacenter Jönköpings läns varumärke och vårt mål är att bli tydligare mot våra ägare och användare kring tjänster och utbud vi tillhandahåller. Vår vision är att hålla service och kompetens i världsklass inom kompetensområdet och alla i länets kommuner vet vad Mediacenter levererar och använder tjänsterna. Vi erbjuder dig en modern miljö, kompetenta medarbetare, tekniska möjligheter och ett varierat arbete där du har möjligheter att utvecklas.

OMFATTNING
Tjänsten är på 50 % tillsvidareanställning med provanställning 6 månader med start senast 20190815. 

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikationsansvarig kommer du arbeta tätt med ledning och vara en del i arbetet med att skapa och följa upp Mediacenters kommunikationsstrategi. Du kommer att arbeta med olika projekt/uppdrag och har ansvar för hela processkedjan, från planering, projektledning till färdiga produkter inom tryck, film och media. I rollen ingår att följa upp, utvärdera och sprida resultatet av genomförda kommunikationsinsatser. Du förstår betydelsen av kanalval för kommunikationen, har målgruppsfokus och förmågan att formulera konsekventa budskap. 

I arbetsuppgifterna ingår skrivande, fotografering, redigering av bilder och film, producera och ta fram broschyrer, förmedla nyheter samt hantera ursprungsinformation och rättigheter.

I rollen ingår också att vara kommunikationsstöd till Mediacenters ledning och vara ansiktet utåt vid exempelvis mässor och marknadsföring.

KVALIFIKATIONER
Du har några års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete. Vi ser att du har erfarenhet av liknande verksamhet och god lokalkännedom.

Praktisk erfarenhet och effektiv i att arbeta med programvaror som Indesign, Dreamweaver, Photoshop, Premiere eller liknande programvaror.

Erfarenhet från tidigare arbete både som utförare och rådgivare inom området samt vana att ansvara för ett kommunikativt helhetsperspektiv i en stor organisation med många organisatoriska enheter. En dokumenterad erfarenhet av genomförande av specifika kommunikationsinsatser riktade till olika målgrupper inklusive förankring och uppföljning samt goda projektledarkunskaper.

Rollen kräver god stilistisk och kommunikativ förmåga i både tal och skrift på såväl svenska som engelska, liksom ett flexibelt synsätt i en föränderlig medievärld. 

Vi förutsätter att du har känsla för grafisk formgivning med kunskap i Adobe Illustrator och Indesign.

ÖVRIGT
Inför rekryteringen har Mediacenter Jönköpings län tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

ANSÖKAN
Kontakta förbundschef, Jan Fransson för mer information eller maila din ansökan till jan.fransson@mcenter.se. Sista datum för ansökan är den 14 april 2019.