Meny Stäng

Forum för skolbiblioteksutveckling

När

2020/10/01    
09:00 - 12:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Mediacenter
S:t Göransvägen 31, Jönköping, 55454

Välkommen tillbaka till ny termin och till läsårets första träff i Forum för skolbiblioteksutveckling, nätverket för skol- och lärarbibliotekarier på skolbibliotek i Jönköpings län!

Förra mötet höll vi i Teams på grund av pandemin, den här gången tänker vi att vi erbjuder både och! Du får själv avgöra om du vill närvara fysiskt eller om du vill delta via Teams. Vi garanterar att vi sitter luftigt och att det finns handsprit lättillgängligt. Den här gången är vi maximalt 15 deltagare på plats, men självklart kan man anmäla sig och delta via Teams om platserna tagit slut. Skriv i din anmälan om du deltar fysiskt eller om du är med via Teams!

Teamsinbjudan kommer separat.

Vi är inte helt klara med innehållet, men något från Bokmässan blir det!

Vi fortsätter också samtalet om att stärka skolbiblioteket. Den här gången tar vi ett dopp i vad det finns för nytt skrivet material i ämnet. Vi tänker böcker och artiklar och vi tänker att ni säkerligen också stött på litteratur på temat. Ta med!

För er som kommer fysiskt: vi ses som vanligt på Mediacenter, 9.00-12.00 och kaffe/te finns från 8.30. Vi avslutar med att gå och äta lunch på närliggande restaurang, för dem som vill.

Varmt välkomna!

Gunilla Celén, Mediacenter och Linda Fogelström, Utvecklingsstöd- och lärandeenheten, Jönköpings kommun

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.