Meny Stäng

AV-teknik

BEKYMMERSFRITT MED SERVICEAVTAL

Serviceavtal, för nya klassrumsinstallationer av projektorer eller interaktiva skärmar, löper på tre eller fem år. Avtalen innehåller funktionsgaranti, vilket betyder att om det är något fel på utrustningen så reparerar vi eller byter ut den inom ett tidsspann på 72 timmar.

Utöver detta ingår en årlig service på plats av tekniker som kontrollerar att produkten fungerar som den ska. Teknikern utför en underhållsservice av projektorn, skärmen och kringutrustningen. Filter rengörs och vid behov även projektorn. När servicen är utförd får enheten en checklista på vad som är gjort och statusen på utrustningen.

Serviceavtal ingår som standard i våra leasinglösningar.

Med finansiella lösningar som anpassas efter respektive kommuns behov kan verksamheten få en känd kostnad redan från början och vara trygg med att alltid ha modern och fungerande utrustning.

Teknik som alltid fungerar
I Mediacenters lösningar erbjuds serviceavtal med garantier under hela avtalstiden. Uppstår problem ser vi snabbt till att lösa situationen med ersättningsutrustning.

Direktförsäljning och E-handel
Vi erbjuder smidig beställning av produkter genom vår e-handel. Det går också bra att ringa eller maila till direktförsäljningen för frågor, rådgivning och beställning.

Vi kör ut produkter till alla kommuner minst en gång i veckan.

Skräddarsydda paket
Vi erbjuder våra kunder att åka ut på plats och ge förslag på lämplig utrustning. Därefter skräddarsys ett teknikpaket efter skolans förutsättningar och pedagogernas behov. Någon av våra säljare sammanställer en offert och när kunden sedan accepterat offerten så beställs, levereras, installeras och funktionstestas tekniken av oss på Mediacenter.

Utbildning ingår
Våra färdiga produktpaket kan innehålla alltifrån interaktiva touchskärmar till projektorer, interaktiva projektorer, högtalare, whiteboards, projektordukar, multiadaptrar och röstutjämningssystem. Till alla interaktiva produkter ingår dessutom alltid användarutbildning.

INVENTERA DIN SKOLA
– få statuskoll på tekniken

Vi erbjuder en kostnadsfri inventering för att kunna erbjuda en bättre service vid hantering av garantiärenden, service, installationer eller vid nyinköp.

På plats går vi igenom och tittar på den utrustning som finns. Vi kontrollerar ålder, skick, återstående lamptider på projektorer och föreslår en alternativ bättre lämpad utrustning om det finns behov.

Vi lämnar efter oss en inventeringsdokumentation som skolledningen kan ha god nytta av vid planering och budgetering för kommande år.

Försäljning

Med lång erfarenhet bakom oss erbjuder vi teknik, service och tjänster speciellt lämpade för kommunal verksamhet. Vi erbjuder handplockade lättanvända produkter  utifrån aspekter såsom kvalitet, miljö och säkerhet såväl som ergonomi, teknisk kompetens och mobilitet.

Vi erbjuder hög service och support samt ett nära samarbete med våra IT-pedagoger för att du ska få rätt information och råd inför ett köp av AV-utrustning. Vid behov och önskemål åker vi ut på plats för att hitta den lösning som passar er bäst –  en service som är kostnadsfri och ingår i medlemsavgiften.

Våra produkter är upphandlade enligt LOU och försäljning sker endast till Jönköpings läns kommuner.

Service

Efter försäljningen tar vi fullt serviceansvar för alla produkter vi levererat. Vi hanterar både garantier, reparationer och service. I de fall garantitiden gått ut erbjuder vi en kostnadsfri undersökning av produkten och offererar en lämplig lösning.

Serviceanmälan

Kontakt till Support & felanmälan https://mcenter.se/support/

Installation

Vi erbjuder de modernaste och bästa installationerna inom ljud och bild. Installationerna är gjorda med kvalitet, är enkla att använda och prisvärda.

Våra egna installatörer hjälper till med allt från att koppla in skärmar/projektorer i klassrum till att installera omfattande konferensanläggningar, gymnastiksalar och samlingslokaler –  komplett med montering, kabeldragning, anpassning av möbler och programmering av styrsystem.

Vi utför kostnadsfria besök och ger rådgivning hos våra medlemmar.